GEGAR VAGANZA 3 - #ROCKDUT : SENARAI LAGU KONSERT KE-6

GEGAR VAGANZA 3 - #ROCKDUT : SENARAI LAGU KONSERT KE-6 - Assalamualaikum wbt. Amboiii kemain perli-memerli lagi konsert semalam ye? Opening pun kemain gasak perli Elly Mazlein. Bermuram durja muka Elly masa duduk kat bawah.

Oh ya, yang tersingkir pada konsert ni adalah Shidi Data. Persembahan Shidi tidak begitu menarik, Mungkin sebab lagu Ratuku tu ditukar key kot? Depa ambik version Awie & Adira so tak nampak tang mana yang best.

So, jom tengok lagu apa pula yang peserta akan nyanyikan bagi tema RockDut. Tema ini menggabungkan antara lagu Rock dan Dangdut tau..


LAGU YANG BAKAL DINYANYIKAN PESERTA GEGAR VAGANZA 2016

Siti Sarah
Senggol-Senggolan Cubit-Cubitan (Mas Idayu)

Azharina
Kejoraku Bersatu (Search)

Zarul Umbrella
Fantasia Musim Cinta (Iwan)

Nora
Bring Me To Life (Evanescence)

Zur Eda
Ah Rindu Lagi (Amelina)

Gmie Screen
Titian Perjalanan (Xpdc)

Ameng Spring
Gali Lobang Tutup Lobang (Rhoma Irama)

Intan Sarafina
Selamat Jalan Romeo (Ramlah Ram)

=================================================

Pengakhiran konsert semalam Elly Mazlein berbaik dengan Datuk Ramli MS. So takde masalah la kot lepas ni kan? Semoga peminat-peminat Elly tak naik hantu macam selalu dan plsssss la stop to be soooo dramatic! Ehh?

Cheers.

No comments:

Powered by Blogger.