AMAR BAHARIN DAN AMYRA ROSLI TELAH SAH MENJADI PASANGAN SUAMI ISTERI

AMAR BAHARIN DAN AMYRA ROSLI TELAH SAH MENJADI PASANGAN SUAMI ISTERI - Assalamualaikum wbt. Selalu kalau artis jenis show off pasangan masing-masing ni kebanyakkan tidak menjadi. Yang menjadi tu, sudah tentulah jodoh mereka, insyaAllah. 

Begitu jugak dengan Amar Baharin dan Amyra Rosli yang telah sah menjadi pasangan suami isteri dengan hanya sekali lafaz pada 5:15 petang tadi di Grand Ballroom, Premiera Hotel, Jalan Tunku Abdul Rahman.

Amyra menerima mas kahwin RM1,111 beserta lima dulang hantaran berbalas tujuh kepada Amar. Wang hantaran adalah rahsia.

Jom layan gambar majlis pernikahan Amar dan Amyra !





Aku memang tak mengikuti sangat percintaan artis-artis ni melainkan ada yang menarik untuk dibaca. Pasal Amar dan Amyra ni pun depa banyak expose kat IG so aku scroll je la. Apapun, semoga perkahwinan Amar dan Amyra adalah perkahwinan yang barakah dan sentiasa dibawah rahmat-Nya.

Tahniah!

1 comment:

Powered by Blogger.