Pomade Malaysia Yang Murah Dan Berbau Buah-Buahan


Assalamualaikum wbt.

Seperti sedia tahu, lelaki ni kalau guna gel rambut kadang-kadang kegatalan kulit yang amat sangat. Lepas tu naik kelemumur akibat kekeringan daripada gel, betul tak? Sila jawab wahai lelaki.... Haha ! 

APA ITU POMADE?
Pomade tu sejenis minyak rambut yang diperbuat daripada zat minyak atau lilin. Ianya digunakan untuk pengayaan rambut supaya rambut kelihatan kemas dan rapi. Ianya juga menggunakan konsep water-based so rambut tak akan nampak kering.

Kalau korang nak tahu, dulu Pomade ni diperbuat daripada lemak beruang atau khinzir tau! Tapi sekarang kita guna Lanolin, Beeswax dan Petroleum Jelly.

Pomade yang ada kat Malaysia sekarang ni kan, ada banyak flavor buah-buahan tau. So rambut korang akan bau buah-buahan je. Haha ! Bau dia tak kuat sangat pun, sesuai lah dengan mood korang.


Harga Pomade di Malaysia ni pun berbeza-beza. Tapi aku jual dengan harga mampu milik :)

KELEBIHAN POMADE

๐Ÿ‘Œ Water based
๐Ÿ‘Œ Strong hold
๐Ÿ‘Œ Berkilat
๐Ÿ‘Œ Mengawal minyak
๐Ÿ‘Œ Mudah dicuci
๐Ÿ‘Œ Wangi
๐Ÿ‘Œ Melembutkan rambut
๐Ÿ‘Œ Senang digayakan
๐Ÿ‘Œ Rambut beralun atau kerinting pun boleh diluruskan




JAMES BONE POMADE

HARGA : RM25

KALAU BELI DUA : RM45 !!

FLAVOUR : LEMON & FLORAL

WHATSAPP : 017-2578713

No comments:

Powered by Blogger.