Lazada Malaysia

Buat Prank Call Bagi Harapan Palsu

3:56 PM

download

BUAT PRANK CALL BAGI HARAPAN PALSU | Assalamualaikum wbt.. Mengenakan orang memang seronok lagi2 kalau orang tu beria2 eksaited dan percaya dengan butir yang kau cakapkan tu.. Tapi pernah ke terfikir dengan membuat prank call sambil bagi harapan palsu tu...... akan buat orang yang berharap tu kecewa.... atau kurang kewarasan, dia boleh bunuh diri sebab kau dah malukan dia !

Terfikir tak? --- takdepun.

Hangat sekarang ni orang marahkan salah satu stesen radio popular yang telah membuat segmen Prank Call untuk mengenakan pendengar.. Yang menaikkan kemarahan para netizen bila panggilan itu seolah memberi harapan kepada pendengar... Seterusnya pendengar itu terlalu berharap & mereka kata itu hanya PRANK... woooo kecewa harapan si pendengar... hmm jom layan screenshot ~

1

2

After that Tauke mengamuk...
Tapi tweet tauke ni telah dipadam rasanya...

.
.
Katanya, orang yang dikenakan tu antara kenalan deejay sendiri... but well, janganlah expect pendengar tahu yang korang call tu member2 korang gak... Tak pepasal peminat mengamuk tau.. kan dah tak best? Lenkali kalau nak buat kelakar, buatlah MACAM AKSI PEMAIN BOLA NI [KLIK]... Takde laaa nak sakitkan hati sesiapa... kan kan kan??

Seorang Gadis Marhaenis,
-Tunsha-

You Might Also Like

1 cayang gojesss !

  1. saya setuju . sebab prank call tu dahla akan tersebar meluas , buat malu je lah orang yg kena tu . yea , i think those yg buat prankcall tu tak sewajarnya gelak terbahak-bahak over bukan main lepas kenakan orang as bukan semua orang yg kena prank tu boleh terima dengan gurauan macam tu kan ? hm

    The Talking Diary

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.