PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 3.0

PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 3.0 - Semalam dah berlangsung Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke-30. Kak Ogy, Zulin Aziz dan Faizal Ismail selaku pengacara malam tu. Memang best dan tak nampak awkward pun gabungan 3 orang ni, cuma Kak Ogy ni memang jenis suka bercakap jerit-jerit kan? Apapun, aku tetap support Kak Ogy, gittew...

Well, ramai pemenang yang dijangka semalam. Maybe sebab diorang ni viral kan? Ada jugak yang tidak berpuas hati dengan kemenangan diorang ni, tapi aku anggap itu rezeki. Dah diorang ni ramai peminat kan? Zaman sekarang kualiti dah tak penting sangat dalam industri, asalkan kau ada populariti, kau boleh rangkul anugerah. Ehh! Ini kan majlis ANUGERAH BINTANG POPULAR. So kualiti is no-no-no. Kita cari yang POPULAR okayyyy.

So siapa yang menang malam tadi? Jom tengok!


SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 3.0

KATEGORI UTAMA

BINTANG PALING POPULAR ABPBH 3.0
- FATTAH AMIN -

ARTIS BAHARU LELAKI POPULAR
- Khai Bahar -

ARTIS BAHARU WANITA POPULAR
- Sweet Qismina -

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
- Zul Ariffin -

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
- Fazura -

PELAKON TV LELAKI POPULAR
- Fattah Amin -

PELAKON TV WANITA POPULAR
- Janna Nick -

PENYANYI LELAKI POPULAR
- Khai Bahar -

PENYANYI WANITA POPULAR
- Siti Nordiana -

ARTIS KOLABORASI/DUO/BERKUMPULAN POPULAR
- Akim & The Majistret

ARTIS KOMEDI POPULAR
- Zizan Razak -

ARTIS VERSTAIL POPULAR
- Ifa Raziah -

PENGACARA TV POPULAR
- Neelofa -

PENYAMPAI RADIO POPULAR
- Radin -

KATEGORI ONLINE

GANDINGAN SERASI DRAMA
FATTAH AMIN & NEELOFA (SURI HATI MR PILOT)

GANDINGAN SERASI FILEM
SYAMSUL YUSOF & NABILA HUDA (MUNAFIK)

PERSONALITI MEDIA SOSIAL
- MAKHLOKMACHO -

ARTIS BERPENGARUH DI LAMAN SOSIAL
- NEELOFA -

ARTIS SENSASI
- FATTAH AMIN -

Kalau korang tak puas hati pun, pemenang dah diumumkan. Hahhaha! Kalau tak puas hati, lain kali kalau ada majlis anugerah yang melibatkan Fattah atau Neelofa, korang jangan tengok. Lulzzz

Kbai.

2 comments:

  1. TAHNIAH KPD PEMENANG TERPILIH

    ReplyDelete
  2. Rezeki patah amin kan.. hehehe.. dpt kereta sebijik tuuuuu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.