Lazada Malaysia

SINOPSIS WRONG TURN : KELUARGA KANIBAL PEMAKAN MANUSIA !

7:22 PM

SINOPSIS  WRONG TURN : KELUARGA KANIBAL PEMAKAN MANUSIA ! - Bayangkan kalau korang tengah hiking sana sini, dalam hutan yang tak tahu siapa penghuninya, tiba-tiba ada jerat yang buat korang hampir terbunuh, seterusnya daging korang dimakan mentah-mentah. Can you feeling that?? Haha !

Aku terminat untuk tengok cerita ala-ala jenayah kanibal ni. Sebab aku kan minat filem ngeri. Yang tak bestnya, filem ni banyak sangat memaparkan aksi-aksi 18sx yang tidak sesuai ditonton oleh kanak-kanak. Haihhh kita nak layan filem ngeri, dan macam tengok filem porno pulak dah.

wrong turn 2003 box set art by gbmpersonal d

JUDUL : WRONG TURN (2003)
PENGARAH : Rob Schmidt
GENRE : Seram & Ngeri
PELAKON : Desmon Harrington, Eliza Dushku, Emmanuelle Chriqui, Jeremy Sisto and Kevin Zegers

SINOPSIS
Kisah ini mengenai sebuah keluarga kanibal yang kejam. Keluarga kanibal ni akan membunuh manusia untuk dijadikan makanan mereka. Keluarga kanibal ni terdiri daripada Three Fingers, Saw Tooth & One Eye. Antara tiga orang ni, Three Fingers adalah yang paling kejam..

Mereka ni asalnya manusia, tapi sebab kena bahan toksik kimia dalam tubuh badan, mereka terus menjadi warga kanibal. Sebenarnya ahli keluarga kanibal ni ramai tau. Episod dia dah sampai 6 series. Mungkin akan datang series yang ke-7 pulak. 


wrongturnsiblings

REVIEW
p Cerita ni sangat tak sesuai untuk korang yang lemah semangat.. Kalau nak tengok jugak get readylah fizikal & mental... Aku gegar jugak laa tengok dia tunjuk dia potong2 tu....

p Kemain banyak unsensored dan sangat menjurus kepada visual seksual... Aku pun tak sangka, dah donlod, tengok je laa... part 18sx aku forward sebab aku memang tak suka tengok adegan sebegitu.. So, tolonglaaaaaaaaa jangan  tengok kalau ada kanak2 disamping korang....

p Wrong Turn yang first sekali memang tak berapa nak best sebab takde penceritaan sangat.. Start Wrong Turn 2 dah rasa best dah...

p Cerita ni menguji emosi gak laa... Untuk peminat cerita thriller... Aku rasa cerita ni dah cukup best walaupun adegan potong memotong tu ada part nampak kartun sangat...

Aku baru tengok sampai Wrong Turn 4, ada lagi dua series aku belum layan... Sekarang nak tengok movie, suruh je adik aku Aboy tu donlod... Balik Rawang aku layan movie jeee laaa... esterukkkk sangat terukkkk... cerita sampah semua :)

Cheers.

You Might Also Like

1 cayang gojesss !

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.