4:08 PM

Kucing Kurap Jadi Comel !

Jujurlah kalau wa nih loaded, memang wa angkut kucing2 kurap tepi jalan tu kasi rawatan, sayangnya hanya mampu tengok je laa... maintanence...
12:42 AM

REVIEW | TALAK (TV3)

TALAK adalah telemovie yang ditayangkan di TV3 sebentar tadi bermula pukul 10 malam (22/03/3015).. Ianya mengisahkan tentang Badrul (Fi...
1:59 PM

Tazkirah Jumaat #2

Adakala rasa hampa,  bila Tuhan asyik menguji, kesabaran pergi, kemarahan hadir... Tuhan, semoga sisa kesabaranku membawa h...
5:33 PM

CPUV 03032015-13032015 !

Hahahha malas rasanya nak letak semua tajuk... ni hanya entri update untuk hidupkan blog laa alkisahnya since memang takde tajuk menarik ya...
12:18 AM

Review | Racun Menantu

Sarah (Sharifah Sakinah) telah diculik dari kecil dan telah di didik menjadi seorang pelacur. Hidup Sarah musnah dari kecil.. Dan setela...
5:19 AM

Tuhan Tahu Betapa Ku Rindu.....

Sobs... assalamualaikum wbt... Betapa sedih rasa hati sebab lama meninggalkan kekasih hati yang satu ni... sebak sangat.... readers...
Powered by Blogger.