11:40 AM

CUTI BLOGGING SAMPAI SELASA..

Kk quick update je ni... Wa bercuti sebab nak ke teratak bonda... Yeyyyy !!! Lagipun esok kak sedara tersayang nak nikah kan... har...
10:00 AM

Quotes #33

Hard work doesn't guarantee success, but it improves your chances. by : BJ Gupta
11:01 AM

DILEMA KOTAK KOMEN !

Lagu ditujukan khas kepada... Encik Google+ & Encik Blogger . Hoho.. !! Hahhh sebenarnya entri santai dalam dilema ni... bo...
6:58 PM

AIZAT AMDAN - SUNGAI LUI

Aizat Amdan - Sungai Lui Pejamkan matamu untukku Dengarlah dunia berkata-kata Usah kau ragu di sini tempatmu Walau berubah di m...

ZAMANI - KALA HUJAN

Tak hujan pun harini... cuma suka je lagu ni... mood asyik berangan... overrr sangat uolsss... tapi lagu ni memang best pun... harap-harap ...
11:06 AM

#5 TIPS BLOGGING

Sebenarnya entri ini dari  Careen Tan  , tapi wa olah sikit untuk simpanan sendiri... Ini amat penting untuk blogger tepian jalan tar...
Powered by Blogger.