3:55 AM

Mahu Hidup Dalam Karya...

Rindu sangat NekYuni akan ilmu sastera yang dah lama NekYuni tinggalkan... tapi rasa eksaited hati nak kembali dalam dunia sastera bila ter...
3:43 AM

Biasnya Drama...

Biasnya sifarku kosong,  namun ku tahu ianya berisi.. Katakan saja ianya terkunci, kau tidak mampu mengeluh membukanya... B...
12:38 PM

Dah Pasang Astro Beyond...

Itupun nak kecoh since dah takde apa nak update kan?? NekYuni gasak bangun awal pagi mengejutkan Tok'Is sebab dia yang nak handle orang...
7:15 PM

Blog Korang Mesra Mobile ?

Entri ni dikenalkan oleh  +Mama Niza  , tapi NekYuni tolong forward bagi yang tak tahu... Ramai antara kita menggunakan smartphone  . So bo...
11:02 AM

Kenali Bahagian Ayam ~

Nek Yuni memanglah tak hafal part2 ayam ni... seriously... asal nampak rupa peha je ingatkan peha... muahahhaa... ehhh memang lahh peha tu ...
4:20 AM

Haleeda - Setia Kasih

Suka sangat dengan Haleeda ni sebab muka dia tu, dia buat muka serius pun nampak manis je macam tengah senyum... lagu Haleeda ni satu j...
5:14 PM

Quotes #20

Lamanya tak update apa-apa... hanya terfikir nak post pasal quotes je harini... yelah... duduk rumah je, otak tepu, so takde cerita... haha...
6:57 PM

Gift From Zumal !

Dapat sampul dari Zumal harini... Zumal bagi give sempena wa jadi pengomen tegar.. ehhh tegar sangat ~~~ Thanks Zumal !! Ch...
Powered by Blogger.