10:41 AM

Zakat Fitrah ~

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah Swt... Wa tak dapat bayangkan perasaan melihat tuan suami membayar zakat... tahun lepas kami tak b...
10:20 AM

CPUV | Rakuten ~

Assalamualaikum wbt, Selamat pagi semua... actually ini entri dalam draft, semalam penat sangat... haaa perhatian ! ini entri berlagak ...
11:42 PM

Quick Update #9

Assalamualaikum wbt, Just quick hapdet je harini sebab dah takde mood nak menaip since keyboard wa teramatttttlah problem... rasa hilan...
3:00 AM

Nuffnangers July 2014 ~

Rasanya ada posting pasal nuffnangers ni tapi wa tak letak hashtag pun, bebuatlah macam ni entry pertama tentang nuffnangers, saja nak penu...
12:05 AM

Alexa Ranking #1

Hahhahahahhaa !! ini je mampu respon, hajat hati nak merampas takhta hak milik blogger2 otai... tapi jauh kemain koooo... tak larat nak kej...
12:41 AM

Untitled #17

12:20am, Entahlaaa... harini wa agak moody, nak kata datang bulan takde pun.. tak tahu laa kalau lambat kan.. moody ni bukan rasa nak m...
4:10 PM

Madu Tualang Warisan ~

MADU TUALANG WARISAN | Wa memang dah lama nak makan madu dari awal nikah dulu.. tapi bila mintak kat tuan suami, dia buat senyum gatal pula...
Powered by Blogger.