3:24 AM

Untitled #11

Assalamualaikum wbt, Hurm... wa tak tahu nak mula kat mana tau.. just type je la ikut gerak jari & arahan dari hati ye... emm semal...
3:52 AM

Untitled #10

3:18am. Wa masih tunggu Mama Nora balik.. sebab nak tanya nasi dalam periuk tu bila dia masak...?? yela, nasi tu banyak... tapi nak bua...

Jerebu Dan Air

Assalamualaikum wbt, Fiuhhhhh lately sangat ~ sangat ~ sangat panas ! Sampai ke malam... cuma harini suam sikit... tak panas... cuma ya...
4:21 AM

Untitled #9

Assalamualaikum wbt, 4.00am , entah... wa rasa something tak sedap... suddenly wa depress... tenung tangan sendiri... tenung diri sendi...
4:18 AM

Untitled #8

Niat dihati nak tulis entri pasal lain, tapi postpone dulu laa... mood lari... Tetiba keinginan ni membuak2... nak itu... nak ini... eh...
6:23 PM

3 Cili Terpedas yang BEST !

Hoho... Takde kerja plak wa rasa nak hapdet pasal cili hari minggu ni.... blogging ni kadang tak perlu idea sangat.... kau redahhhhh je...
Powered by Blogger.