Segmen - Zaman Persekolahan

1:51 AM


Segmen ini adalah anjuran dari +Cik Balqis dan disokong oleh ramai sponsor.

Nekyuni mintak maaf sebab tak menuruti syarat untuk follow semua blog, instagram etc, hanya mampu LIKE Facebook Page.. sebab line kat sini memang slow , plus lappy Tokis yang Nekyuni guna sekarang agak lembssss sangat...

Nekyuni join untuk #SupportBlogger !
Gudluck semua.

Nekyuni adalah golongan yang ke-(3)
Dari sekolah rendah Nekyuni memang on medication, cepat letih dan mengantuk. Nekyuni jugak suka cari seat belakang ye... Pernah tau cikgu campak pemadam blackboard kat Nekyuni sebab tertido... hahahaha ! zaman dulu kau sakit ke tidak ke, cikgu tak pilih kasih k.. Nekyuni plak memang takkan ngadu kat parent, karang lebih teruk aku kena... hiks... tapi selalunya lah, Nekyuni akan tertido bila subjek Matematik & Sejarah.... 

Tapi keluar airliur basi tu Nekyuni jugak ke?? errr... oklah Nekyuni jujur lak ek.. PERNAH hokeyyy.... kbai.

No comments:

Powered by Blogger.