3:19 AM

Quick Update #11

Hahhahahaa...!! Ok abaikan, wa memang suka mulakan entri dengan gelak saiton nirrojim tu... hmm... sebenarnya memalam ni memang mood bl...
9:52 PM

Quotes #11

Hidup ni panjang, janganlah disia-siakan dengan perkara yang sia-sia :) moga bermanfaat.
12:18 AM

Quotes #10

Redha jelaa apa yang berlaku, alhamdulillah.. Allah sentiasa membuktikan DIA bersama kami suami isteri disaat kami mengeluh atas dugaan...
10:13 PM

Quick Update #10

Harini mood agak lembssss dan penat... tadi timbang berat 36.5kg , lepas treatment jadilah 33.6kg ... berat apa je dalam badan ni?? nampak...
12:24 AM

Quotes #8

Since wa saja search quotes yang comel2... ternampak quotes yang satu ni... hihi... teringat seseorang dalam rumah ni yang pandang rend...
2:23 AM

Quotes #7

Adakah patut kamu menyangka bahawa kamu akan masuk syurga, padahal belum sampai kepada kamu (ujian dan cubaan) seperti yang telah berla...
2:48 PM

Cara Melajukan Komputer !

Hihi.. since komputer a.k.a CPU ni lembssss macam siput vebiss nak beranak, maka wa cari jalan jugak untuk melajukan lappy ni.. alhamduli...
12:20 AM

Hurm.. masih boleh bertahan?

Wa malas nak fikir pasal traffik kepe sekarang... masalah dah makin bercambah kat rumah ni.. diri dah rasa macam orang dibayar gaji pun had...
2:24 AM

Quotes #6

Exactly true, bolehlaaa nak pepura tido.. tapi tak pernah puas :)
Powered by Blogger.