1:37 AM

Mood EGO, kekadang SELFISH !

Sementelah.. assalamualaikum wbt.. Lama tak blogging waktu malam... baru je siapkan popia yang orang order... tapi  ada yang dipulangka...
11:05 PM

Meet COOKIE & FLUFFY !

Al-kisah bila tengok para blogger kemain syok lagi update blog... baru lah rasa macam... HEY !! aku ada blog so AKU WAJIB update even nak...
8:57 AM

Confession diriku yang bersedih ~

Assalamualaikum wbt and... morning ! How are you'll readers?? rindu sama wa ke tidak?? TAK..?? ok no offense. actually wa sangat...
12:39 PM

Keccebukkkkk jatuh katil !

Pagi yang dah tak berapa nak pagi... saja la ingat nak update poyo-poyo bajet comel sikit... sini mendung² suam je gitu... hujan tidak pana...
8:54 PM

Apa salahnya CANTIK???

Assalamualaikum wbt... humangaihhhh... lama dah wa tak menaip ni... rindu sangat untuk menaip mengarut dan menempek hasil nukilan wa yang t...
10:42 AM

Hapdet hapdutttttt

Sebenarnya tak ada apa wa nak update pun.. MALAS... tahu tak?? dah beberapa hari busy sebab iwan nak nikah...dan hari ni busy lagi sebab na...
11:56 AM

Spend time with FH "

Assalamualaikum wbt and hello all readers.. kekadang masih tertanya ada lagi ke nak baca kisah aku yang merapu kerapu ni?? lama tak menulis...
9:33 AM

27th FEBRUARY - Thanks sayang !

Semalam birthday wa.. Happy birthday to me ! wah inesen.. urmm deeply sad sebab semalam tak ramai pun yang wish wa.. especially orang2 yang...
10:29 PM

GAMBIT & astro !

Demam Fear Factor ! konon.. wa bukan apa.. menyampah gila dengan kumpulan gambit... haiss... tapi nak buat macam mana.. itu program astro....
Powered by Blogger.