5:48 PM

Mood :: SO far ZERO ..

. Se-ZeRO mukaku ini .  Muka yang asyik stress sampai nampak kekedut .. Abaikan tahi lalat manis di hidung tu .. kalau boleh abaikan hidun...
11:59 AM

Quick Update #6

Disebabkan hari ni mendung kelabu asap and bikin mata wa kesamaran .. Wa lagi stucks nak pikir apa mau updated .. So the best answer for to...
4:47 AM

Bila si JAKUN pakai CONTACT LENS ..

Kau tau tak nok .. Mak nih gila jakun nak pakai contact lens sampai mak sanggup MEMBUTAKAN diri mak .. I feel so how .. Yaww PANAS! Ahaks ...
3:50 AM

Kan wa dah kate ..

Ahaks .. Wa terbangun dari tido ni .. Terus wa terkam PC .. Addict balik nak chatting .. Lepas tu kan .. Lepas tu kan .. Wa menaip la ikut...
11:54 PM

Ok .. Wa kena sound sama Mata Air ~

Pishhhh ... Macam biasa .. wa mengabiskan sisa kebosanan wa dengan masuk lepak semua dalam chatting room .. Kat situ la tempat wa rasa nak ...
10:49 AM

Not into the MOOD .. go die pls ..

Morning .. Emm .. Semalam wa tak sempat nak update entry .. Macam biasa .. Atas alasan penat tak tertanggung disebabkan treatment .. Well .....
9:57 PM

Memorandum 2July - 3July .

Firstly .. Entry ni tidak disajikan dengan gegambar sebab wa malas nak kutip dari memory card .. Wa penat syiak arini .. (ececey.. macam kau...
10:50 PM

Hohoiii!! Daku mau bercerekarama~

Ahaks!! Mood?? Tak ada apa-apa yang boleh dibanggakan .. Just macam .. Wa bebelek enset wa .. And demn!! Wa dah agak something yang boleh bi...
Powered by Blogger.