7:20 PM

Tentang Seseorang .....

Petang ni mood puisi datang kembali .. Puisi ni diambil dari cerita ADA APA DENGAN CINTA .. Dan .. Airmata masih bergenang .. Bukan kecewa ...
5:55 PM

Hilang dalam TERANG~

Ahaks .. Mood 50/90 .. Wa tak tahu nak gelak ke .. Nak nangis ke .. Quite sad .. Quite happy .. Quite meroyan kejap .. Kenapa aku campak fra...
9:48 PM

You Gooo Girl!!

Tak ada apepun wa nak taip harini .. Life kat rumah sangat membosankan .. Ahh nak bukak ruang scandal ah .. Anyone?? Jadi kekasih kegelapan ...
5:54 PM

Madah Bakal Novelis ..

Tidak perlulah terlalu mencari kesempurnaan dalam setiap apa yang apa pada diri seseorang yang kamu CINTA .. Tidak perlulah terlalu mencari ...
2:53 PM

Kerana selumbar yang bisa .

Sakit!! Bila diri diusung rindu.. Bila diri menerpa kenangan.. Bila diri mentidakkan kekecewaan.. Sakit!! Hanya bila kenangan itu menjengah...
12:54 AM

Saya Menangis . Tetapi Saya GAGAH !

Ececey .. Begitulah yang terjadi kepada diriku yang gojes kebelakangan dan menghadap kedepan kini .. Yakni diriku ini mencuba dan mencuba me...
3:52 PM

Kita akan dikatakan MATANG kalau ...

Ehem-ehem .. Lu orang dah rasa diri matang atau belum?? Tanya wa .. err .. Wa matang sebab dah baligh je kot?? Kan kan kan ?? dan kan lagi ...
4:21 AM

Coba dan Coba dan Coba ~

Ahhaaa!! Jam sudah mahu masuk pukul 5am .. Wa sudah dihalau sama Ying untuk tido .. So sebelum tido wa mahu keep updated sesikit .. Izinka...
8:19 PM

10 Things I Hate~

Yang ni memang tersangat benci tahap tapir beranak kembar siam .. Fiuhh !! (Ada kena mengena?) # Wa benci lipas .. Cicak .. Bebenda@Binata...
3:01 PM

Syukur .. Makin diuji .. :)

Baru balik daripada treatment .. Since ada di hospital tadi .. Memacam wa bayangkan .. [[Kenapa lelagi dia?]] Wa bingung .. Salah diri wa k...
7:46 PM

Kita hanya manusia biasa~

Hari ni emosi wa agak terganggu .. Migrain yang sungguh terlampau .. Wa bukak FB Kak Hani .. Wa ternampak FB sidia .. Entah kenapa wa ter...
8:03 PM

Namun ku punya HATI ~

Tak selamanya kita akan bahagia .. Dan kita tak boleh terlalu drown dengan perasaan sendiri .. Itu menyakitkan .. Bahagia itu fleksibel .. ...
4:35 PM

So suweeett !

Boy  : I wanna be a superhero, guess my name ..... Girl : Superman? Ironman? Boy  : *smile* YOURMAN :) ______________________________...
2:33 PM

Diriku Diganggu Bangladesh .

Tadi kan kan kan .. Wa baru je habis treatment .. Lepas tu .. Wa keluar la dari Unit Dialisis tu .. Wa jalan slow-slow sambil meratap nasib ...
9:31 AM

Awie Meninggal?

Morning .. Fiuhhh dan fiuhhh dan fiuhhh .. Agak terkejut bila wa dapat info Awie Wings meninggal .. Getar jiwa wa .. Wa dapat info daripad...
12:00 AM

Dia cakap kan kan kan ..

Dah dah .. Tak ada apa-apapun .. Wa just nak quick hapdet sambil berbelog walking .. Mood ZERO today akibat mabok ubat (morphine yang t...
12:08 AM

HUBUNGAN tidak mampu BERTAHAN .

Dah lama wa tak buat entry yang agak berpointin ni .. Now wa saja nak buat walaupun diri ini sudah tidak dimilik .. erhh!! (Sound very the ...
4:37 PM

Ketuk je DRUM tu ..

Entry ni sebenarnya wa nak bikin masa hari Sabtu .. Tapi disebabkan jejari jemariku kebas bersamaan dadaku yang sesak tak habis-habis .. Wa ...
1:56 PM

Kahwin dengan Lelaki Lembut .

Blurrppp!! Tercekik air liur wa kat hospital tadi .. Wa termimpi cerita cinta 3 segi .. Fiuhh .. Rasa macam bebetul real .. Dalam mimpi tu ...
Powered by Blogger.