9:10 PM

Tetiba wa rasa kan kan kan .....

Hooohoii!! Suspender tak?? okeh .. actually entry ni tak ade la segempak mana .. ape kes minah ni?? tak tak tak .. wa tido tadi .. duduk lay...
4:07 AM

Quick Update #5

Ececey!! Mood meroyan datang kembali .. hampir pukul 4 ni .. wa dengan megah rasa tak boleh tido .. memacam dah wa buat termasuk curang den...
11:01 PM

Line BUNGEK!!

Huh!! Baru dapat beloging back .. ni pun singgah kejap nak hapdet sambil kentut 360' .. haa~ tak ada kena mengena .. actually since ...
10:08 PM

Andai kau tahu ..

Mood - huru hara plus kepitaman plus sakit hati .. plus blah blah blah .. Cerita terjadi taktala seorang sahabat wa yang sangat menyanj...
7:03 AM

Muka guwe!!!

Morning peeps .. Selamat hari Ahad .. Huh!! Kejutan sungguh bila jari mahu menaip di subuh sepi ni .. eh .. tak berapa nak subuh sangat .. T...
7:57 PM

Haizzzzz!!!

Sesungguhnya hari ni baru je hari Sabtu .. kesesakan nafas wa kembali tak normal .. citt poodah!! dengki betul!! maka bernafasla wa mengguna...
11:30 PM

Ben Ashaari - Bicara Kasih Ayah

Since wa blogwalking .. tercari-cari segmen yang boleh join .. Alhamdulillah BamBen still buat segmen pasal ayah .. segmen pasal ibu tak se...
7:28 PM

Quick Update #4

First sekali .. sorang lagi patient kat tempat dialisis meninggal - India . Terkejut jugak .. sebab dia meninggal .. sama sebab kenapa wa w...
11:30 AM

Kenapa harus MENANGIS?

Semua orang pernah menangis .. Kan kan kan? .. Wa bikin entry ni as reminder untuk diri sendiri supaya tak cepat menitiskan air mata .. Ada ...
9:13 PM

Oh sugar glider ..

Taraaaaaaa!! Lama tak update .. tak blogwalking .. tak itu .. tak ini .. hari ni wa ambil masa untuk relax je .. tak layan keyboard sangat ....
2:57 PM

Jika Aku Pelakon Popular ..

Ahaks!! Selalu segmen BamBen .. Hari ni nak gedik-gedikkan jari join segmen MakDara . . yang vouge gitu .. ok amik hati je .. lalala~ by t...
3:41 PM

Jari kelu dan bercuti ..

Salam .. For moment kan .. wa tak rasa nak blogging .. tak tahu sampai bila .. alternatif nak beli keyboard baru .. Yang mendoakan kesihat...
3:28 PM

Ben Ashaari Buat Gila Lagi .

Okesh .. segmen dan segmen dan segmen Ben Ashaari macam biasa .. lalala .. nak buat macam mana .. wa selalu focus BamBen punya segmen je ....
7:57 PM

Rebah lagi :(

Tak tahu la nak start macam mana .. wa gagahkan diri untuk tidak manjakan diri sendiri .. NOW sedikit perit sebab kaki rasa ditarik .. kepal...
5:15 PM

Masak lemak ayam plus bendi goreng ..

Firstly .. amik kau!! BESAR gedabak wa punya header .. akibat tak puas hati dengan header sendiri .. (walaupun tak ada yang melihat) tapi w...
11:42 AM

Ok .. PROPAGANDA yang HAMPEH!

Oleh sebab pagi yang tak berapa pagi tadi wa buat cerita pasal The Infection iaitu simbol pelik yang buat ramai orang google tu .. wa jadi ...
3:42 AM

Tahu tak pasal simbol misteri?

Dah banyak blogger buat cerita pasal ni .. Wa sebenarnya tak tahu menahu apapun .. One day wa blogging .. walking sana-sini .. dengan harapa...
12:49 AM

Maharaja Lawak??hurmm ..

Kenapa agak membosankan ye?? Apa motif diorang buat title MAHARAJA LAWAK ?? .. ok .. wa akui wa bukan alert sangat pasal benda-benda dalam i...
Powered by Blogger.