9:27 AM

Aduhai kaki .. jangan kau apa-apa :(

Bangun-bangun pagi wa dah rasa susah nak pijak lantai .. sakit sangat .. now sedikit ok .. then bila berjalan sikit .. rasa macam nak patah ...
3:09 AM

Poco-poco haram .. Gangguan betul!

Wa dah menguap berapa kali .. tido berkali-kali ni haa! Tido je terbangun .. lepas tu tido balik .. then tiba-tiba terbau something kurang s...
2:52 PM

Gaduh je clash! Clash je gaduh!

Entry ni adalah untuk perli diri sendiri .. arghhhhhhhhh!! TERPAKSA MENGAKU!! actually terjadi untuk beberapa orang kat luar sana .. why?wh...
12:17 PM

Deco Deco Beng Beng Boong!!

Err .. Chakk!! Baru balik hospital .. First blog wajib bukak .. Abam Ben la .. haiz ... Tak pepaham lagi? Header diambil atas keizinan bel...
3:36 PM

Laillahailla_ Tabahlah!

Wujud perasaan kurang enak since pagi tadi .. Lagi-lagi kesalahan wa cipta sendiri .. today seriously not in mood to updated anything .. FB ...
6:04 PM

Durian Jahat!

Dapat story ni daripada mama sendiri .. semalam maktok dengan atok pergi melaka .. rumah Tok Aunty Sayang sebab nak makan durian kat dusun ....
8:10 PM

OK!belog wa buruk..

Haiz .. wa tatau ape yang wa godek-godek sampai jahanam wa punya blog ni .. so for moment .. wa nak jadik kontraktor pembinaan unt...
10:42 AM

Lembab macam tisu basah?

Ok! Actually bukanlah cerita pasal tise .. bukan bukan! wa actually baru lepas breakfast kat mekdi (Mc'D) .. Tapi pagi-pagi sefamily t...
9:18 AM

STOP!! aniaya DIRI SENDIRI

Morning!! Actually baru je bangun .. macam biasa tunaikan kewajipan jadi alarm clock incik kekasih sebab beliau susah nak bangun pagi .. The...
9:09 PM

Aku benci ROKOK - ROKOK benci AKU!

Ok last minutes pasal statement .. baru TERperasan Abam Ben buat segmen .. pasal .. err .. err .. haa! ROKOK!! ape?ape? ye la .. ROKOK!! mam...
7:27 PM

Bila semuanya tertulis ..

Sekadar ingin berkongsi .. semuanya suda tertulis di dalam Al-Quran mengenai kejadian Tsunami di Jepun baru-baru ini .. semoga entry ini aka...
6:57 PM

Aku bodoh??..

lepas blogwalking sambil layan line yang macam siput kekhinziran ni .. wa sempat la bukan incik nuff .. bukak punya bukak wa terkejut .. o...
1:20 PM

Aku anak rockers :)

Firstly .. atas dasar menghormati pendapat .. wa delete entry sebelum ni .. mungkin ada yang tersinggung :) maaf ye .. Wa anak rockers??.. ...
9:47 PM

Quick Update #3

Sumpah wa tak ada idea mahu menaip apepun .. nak menangis pun ade sebab tibe-tibe kepala jadi stuck akibat dihentak oleh perogol bersir i t...
11:54 AM

Susulan gempa bumi di Jepun ..

Ok .. wa memang lambat update cerita ni .. wa dapat tahu pun from incik kekasih sebab text wa kasik info .. Japan gempa bumi??.. diserang Ts...
3:16 PM

Hantu??.. err err~

Hantu .. ish ish .. lu orang takut ke sama hantu ??.. teringat saat keberanian wa semasa tinggal kat Taman Melawati .. Jalan H2 .. ehem~ me...
8:35 PM

Selamat Hari Wanita!

Lepas magrib ... mama : ang demam lagi ke?.. wa : tatau la .. rase la tengok.. mama : (letak tangan kat leher wa) .. dah x demam .. tapi...
Powered by Blogger.