8:40 PM

IF YOU LEAVE me NOW!!

Yeahh!! Lagu rare untuk bebudak macam wa .. Wahh!! Budak ke wa?? Ehh .. Ada pulak wa kisah wa budak ke janda ke ape?? Muahkahkahkah .. Teti...
5:55 PM

Kerana senyum itu ubat-ubatan~

First .. thanks follower yang follow wa atas sebab suka baca penulisan wa .. (Bukan kerana mintak follow balik) .. Wa tahu .. wa bukan heyb...
10:22 PM

Jangan pernah menoleh ..

Cerita ini mungkin pemangkin semangat disaat wa tengah down dan tak tentu arah .. Semangat mahu membaca? Silakan .. Jangan lupa like kalau p...
5:54 PM

Shopping seorang diri ..

Lebih 2 bulan wa tak pergi mana-mana .. Duduk rumah mengenang nasib je .. ececeh!! Wa kepenatan .. Hari ni sempat rest .. And sedikit cool ...
8:42 PM

Dimana akan ku cari GANTI~

Memula sekali .. Maaf kalau wa lately updated stock baik punay jiwangsss atau pun entry nampak agak lembab sedikit .. Wa betul-betul sesak a...
4:23 PM

Quotes - LIFE

Do you know who is the best couple in the world?  SMILE and TEARS ..  Rarely are they seen together, but when they combine,  it's the ...
12:49 PM

Andai kau pergi ..

Wa kesesakan!! Tinggal sesorang ni buat wa merintih sendiri sambil melayan video yang jiwangsss dalam koleksi .. Bukan jiwangssss ape .. Saa...
8:29 AM

Kadang-kala kita acapkali cemburu ..

Ramai kawan wa yang tengah bahagia sekarang .. Ada yang mak dia nak jumpa bakal mak mertua .. Ada yang in relationship .. Ada yang dah mau k...
9:25 AM

Kau GILA!! Kau GILA!! Kau GILA!!

Gambar sememangnya tak ada kena mengena .. Lagu zaman sekolah dulu-dulu .. Aduhai .. Tak sangka betul wa dah besar .. (Walaupun masih kecik...
7:58 AM

Mama merajuk kerana Habbatus Sauda ..

Sejak wa depressed .. And badan tidak begitu sihat and dalaman wa agak sakit .. Mama belikan minyak Habbatus Sauda untuk dimakan .. Mulanya ...
11:53 PM

Quote for NIGHT .. Hug me tightly~

Wa dah start hypostress .. Mungkin terlajak makan ubat melebihi dos .. Masa solat tadi hampir rebah .. Nak blogging pun wa dah tak tahu nak ...
2:40 PM

Angan-angan yang perasan ..

Salam Jumaat semua .. Hiks!! Actually rancangan asal nak buat entry lain .. Tapi tetiba macam tinggss!! Meletup idea lain yang merapu durja ...
12:39 AM

Hati ini selalu lemah ..

Tak boleh tido .. jadi buat entry selingan dan jelingan sebentar .. Kepanasan .. Kebingungan .. Kegundahan .. semua ada .. Dipetik dari il...
11:45 PM

Frust tak dapat tengok Baadshah!!

Wuhuuuuuuuuuu!! Memalam butes ni .. lepas mandi wa terus la turun bawah .. Gegedik cari ais nak kulum-kulum .. Dah minum air asyik semput .....
6:36 PM

Sing and .........

Tak ada kena mengena dengan tajuk diatas .. haikkhss!! Rajin betul wa menghapdet belog wa yang tak berapa nak kefemesan ni .. Sesambil meng...
2:57 PM

Ya Allah .. dadaku kembali sakit!

Mood sedikit huru hara sebab dada wa sangat-sangat sakit .. Nafas dah tak betul .. Tak tahu apa masalah .. hampir 2 ke 3 minggu dah macam ni...
11:09 PM

10 Things I Love~

Agaga .. entry yang hampir menghalau wa jauh ke katil untuk tido sepuasnya untuk memulakan hari baru sebagai seorang manusia yang berguna ...
7:32 PM

No Title .. Boleh??

Err .. Sesaja nak menaip just because quiet boringgggss here!! Menggunakan my adik punya lappy untuk menaip .. Kerinduan tiba-tiba menjengah...
4:22 PM

I Love You (",)

Dah lama tak layan lagu Celine Dion .. This some of powerfull song untuk orang macam wa .. haha .. First wa dedicate song for someone I damn...
6:36 PM

Bila saya GOJES .. saya rasa YAKIN!!

Awan nanooooo!! Agaga .. takde kena mengena .. wa kat rumah atok ni .. Lepaking tunggu nak jumpa Makteh yang nak berangkat pergi umrah esok...
6:49 AM

Wake-up GURL!! You was STRONG!!

A few weeks asyik down?? Dont ask me why .. And I will be iggy whatever now .. Allah itu adil .. Yes .. I am not so strong to bears everythi...
5:56 AM

Biarkan angin lalu membawa pergi ..

Sebangun wa dari pagi .. Cecelik mata dah ternampak dia .. Janganlah KAU ingati aku tentang kenangan kami andai itu buat aku sakit .. And...
7:37 PM

Andai itu takdir-Nya ..

Wa bukanlah seorang muslimah berjaya .. wa seorang yang meniti hari-hari untuk kembali kepada yang Maha Pencipta .. Dunia hanya pinjaman yan...
2:00 PM

Kau bagaikan PELANGI ..

Kumeniti awan yang kelabu Kutempuhi lorong yang berliku Mencari sinar yang menerangi Kegelapanku Kupercaya pasti suatu masa Sang suria kan...
8:30 AM

Aku yang kau panggil SAYANG ..

Pepagi wa dah jiwangsss-kan diri .. Entah apa sebab .. Err .. Siapa Khairul Idlan ni .. Ahaks!! wa tak kenal .. tapi lagu dia meruntun jiwak...
12:53 PM

Kali terakhir ku lihat WAJAHMU ..

Mood sebelum tido semule .. sebab wa x faham kenapa ubat budak kecik boleh effect sebegini teruk ke atas diriku .. Kalau incik kekasih amik ...
9:33 AM

Bila saya tak mampu BERDIRI ..

Morning .. Mata masih mengantuk akibat ubat semalam .. Kepala sedikit pening .. Ikut hati kemalasan mau solat Subuh .. Tapi melawan jugak ra...
10:39 PM

Monolog Diri~

Ya Allah Ya Tuhanku Yang Satu dan Yang Quddus .. Andai diberikan CINTA itu kembali .. Janganlah biar aku alpa untuk CINTA kepada-MU .. Sesun...
9:45 PM

Saya R.I.P seketika ~

Huh!! Bukan bunuh diri ok .. tak tak .. walaupun agak emosi kebelakangan ni .. tak gamak nak mati .. Kalau tarik nyawa sendiri terus masuk s...
3:19 PM

Learn from MISTAKES~

Tak ade ape-ape nak taip .. Just quotes from Albert Einstein .. Sebab inilah yang buat wa makin dewasa .. Thanks Albert!! ok bye!
9:30 AM

Just YOU i wanna MARRY sayang!! ^^

Morning!!! How are you today readers?? Selamat Wesak Day ok!! Wa tinggal sorang-sorang ni .. Mama abah and adik-adik wa dah melancong kat Te...
4:28 PM

BEN ASHAARI BICARA CINTA SEKALI LAGI

Dah lama tak join any segmen .. Blogwalking pun dah lame tak dilakukan .. sebab masalah kesihatan tunggang terbalik yang amat sangat .. So a...
Powered by Blogger.